A coaching az egészséges, önmagukat bizonyos területeken fejleszteni kívánó embereket, szervezeteket segíti céljaik elérésében.

A coachingban az a legjobb, hogy teljesen egyénre szabott. A te speciális szakmai és élethelyzetedhez igazodik a fejlesztő munka. A folyamat eredménye a te eredményed, azaz szándékaidnak, választásaidnak és akcióidnak a következménye. Coachként a folyamat viteléért vagyok felelős, nem adok tanácsokat vagy kész megoldásokat a dilemmáidra. Ez nem terápia, nem a múltaddal, hanem a jövőddel foglalkozunk. A coaching neked való, ha elégedetlen vagy valamivel az életedben és szeretnél már fejlődni-továbblépni, szeretnél rálátni a vakfoltjaidra, és fejleszteni az önértékelésed, önbecsülésed, elakadásaid, blokkjaid vannak, és szeretnéd végre feloldani őket a továbbfejlődésed érdekében.

Egyéni coaching

A folyamat célkeresztjében a jelened és a kívánt jövőd megteremtésére áll. A beszélgetés során kérdéseimmel, visszajelzéseimmel, egyéb technikáimmal támogatlak az egyértelmű célkitűzésben, és abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb odavezető utat. A közös munka során az erősségeidre támaszkodunk és az akadályok leküzdésén dolgozunk.


Mikor fordulj hozzám?

Ha valamilyen munka vagy magánéleti változás előtt állsz, kihívással állsz szemben, vagy konkrét megoldandó problémád van. 


Hogyan és hol zajlik?

Az egyéni coaching egy folyamat, ezért ülések sorozatából áll. Egy-egy ülés kb. 60-90 perces, egy teljes folyamat rendszerint 4-8 ülésből áll, jellemzően heti-kétheti gyakorisággal.

A találkozókat személyesen, vagy online/telefonos formában tartjuk megbeszélés szerint.


Milyen módszerekkel dolgozom?

Egyéni coaching folyamataimban legfőképp az Érték alapú coaching, a megoldásközpontú brief coaching, az NLP megközelítésű coaching és a tranzakcióanalitikus coaching irányzatok elemeit alkalmazom. 

Munkámat minden esetben az ICF coach kompetenciarendszere és etikai kódexe alapján végzem.

Milyen típusú coachingot kérhetsz tőlem?

business coaching: a munkahelyen a felső és középvezetői szintű vezetői kompetenciák fejlesztése egyéni ülések keretében.

A kompetenciáinak egyénre szabott, hatékony és időalap kímélő fejlesztése. Klasszikus témái:  önismeret, asszertivitás, delegálás, együttműködés (csapatépítés), időgazdálkodás, konfliktus-és stresszkezelés, motiválás, változáskezelés, proaktivitás, generációmenedzsment stb.

Felsővezetői szinten speciális problémák adódhatnak. Fókuszban az ezekre az élethelyzetekre való felkészülés áll. Klasszikus témái: változások hatékony bevezetése, kritikus témák megbeszélése, interperszonális helyzetek eredményes kezelése, felkészülés kulcsfontosságú/kockázatos feladatokra, felkészülés coaching szemléletű vezetésre.

life-coaching: a magánéleted egy-egy szeletére fókuszál, annak újratervezése.


Specializációm:

Life-coaching árak
HUF15.000 / 60 perc
  • Az első 30 perces konzultációs alkalom ingyenes!

Business coaching árak
HUF 25.000 / 60 perc
  • Az első 30 perces konzultációs alkalom ingyenes!